4 Haziran 2012 Pazartesi

Hamile Pilatesi :)

   Uzun bir aradan sonra pilatese tekrar başladım. Bedenim o kadar özlemiş ki esnemeyi, rahatlamayı. Sanki eski ben tekrar dönmüştü.


Hareketler daha esnemeye ve solunumu kontrole yönelikti.Tabi ki fazla karın çalışamadık. Zaten önemli olan doğum sonrası sarkmaları önlemek için vücudu şimdiden hazırlamak.

  12. Haftayı bitirir bitirmez hemen uygun bir yer aradım. Aramalarımın sonunda harika bir pilates yeri buldum.Öncelikle eğitmen konusunda çok deneyimli, hareketleri yaptırırken doğru yapıp yapmadığını gelip kontrol ediyor. 3 ayını tamamlamış hamileleri programa dahil ediyor.

   Yerin adı, Mayla'Studio Dans&Pilates. Bakırköy'de Titanic Otel'in tam karşısında. Ulaşım sıkıntısı yok. linki de sizinle paylaşmak istiyorum. http://www.mayladanspilates.com/

  Hamile pilatesine pazartesi ve çarşamba günleri iş çıkışında 18.30 gibi gideceğim. Benim için eve girmeden gidebilmek ve haftasonu olmaması çok önemliydi.Her şey o kadar yerinde ve zamanında oluyor ki keyfime diyecek yok :)
   Hatırlarsanız geçen haftasonu hamile yogasına da gitmiştim. O da güzeldi. Ancak ben kaslarımın çalıştığını ve esnediğimi hissetmek istiyorum. İkisi arasında bir karar vermem gerekiyor ve ben tercihimi pilates yönünde kullanıyorum.

 Mutluluk, hamile pilatesi ile günün stresinden uzaklaşarak bebeğime yakınlaşabilmektir :)


1 yorum:

  1. merhaba,

    Ben de hamile pilatesi araştırıyorum. Mayla ile görüştüm, fiyatı da günleri de bana çok uygun geldi. Orada tanışma fırsatı buluruz umarım. Sevgiler..

    YanıtlaSil