13 Temmuz 2012 Cuma

22. Hafta :) ve Detaylı Ultrason

 Sayılı gün çabuk geçer derler ya bu hafta da öyle çabuk geçti. Malum 1 yıllık yorgunluğunu atmak için bu hafta yıllık izne çıkıyoruz. Kabul ediyorum biz gezenti ailesi olarak  neredeyse her ay bir yerlere gittik. Ama her tatile çıkışımda sanki bu yılın ilk tatiliymiş gibi heyecanlanıyorum:)

   Bu sefer dümenimizi Asos'a çevirdik. Soğuk deniz aşığı olduğumuz için koşa koşa gidiyorum:)

    Bu haftanın hızlı geçmesinin diğer bir nedeni de hafta başında detaylı ultrason yaptırdık. Sabah 9 da başlayan maceramız öğleden sonra saat 13.30 gibi bitti.
   Adı gibi gerçekten detaylıydı. Kızımın her bir organına tek tek baktılar. Yüz üstü durduğunda bakılan her organa, arkasını döndükten sonra da baktılar. Arkasına döndü diyorum ama tahmin edersiniz ki bu dönme çok kolay olmadı. Kimisinde 30 - 45 dk arası süren bu kontroller bizde 5 saate yakın uzamasına neden oldu:) Şimdi gülüyorum bu duruma kızımın ne kadar inatçı olduğu şimdiden belli oldu. Önce ellerini açmadı. Doktor "bir ara verelim sen biraz yürü 30 dk sonra gel" dedi.  30 dk sonunda sadece bir elini açtı. Diğer elini açmayınca gene ara verdik. Bu durumun en güzel yanı her seferinde onu daha çok seyretme fırsatımın olması oldu. Tabi ben bu kadar mutlu iken doktorumun sıkıldığına eminim. Yarım saatlik aradan sonra çok şükür elleri açık ama asık bir suratla bizi karşıladı :) Doktorun o an yakaladığı ultrason resmine baktıkça hala çok gülüyorum:) Ön tarafından kontrolleri yapılan kızım bu sefer ne yaptıksak arkasını dönmedi. Gene yarım saatlik bir aradan sonra artık zafer bizimki. Belli ki çok fazla dürtüldüğü için bize küsüp arkasını dönmüştü. Size yüzümü göstermeyeceğim dercesine... Böylece ihtiyacımız olan arka organlarında kontrolleri yapıldıktan sonra he şeyin normal seyrinde gittiğini öğrenip mutlu bir şekilde evimize döndük:)



2 yorum:

  1. Oy kıyamam çok uzun sürmüş, ben de benimki uzun diyordum yarım saat sürmedi bile, ee tabii bir paket çikolata yiyip gidersem kıpır kıpır durmaz yerinde:) Bence bir dahakine sen de denemelisin:)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    yarım saatlik aralarda çikolata da yedim, meyve suyuda içtim ama ben tatlı yiyince ne yazıkki kusuyorum :( o yüzden bir işe yaramadılar. Çok şükür bitti. Şimdi ki korkum şeker yüklemesi....

    YanıtlaSil