12 Ekim 2012 Cuma

34. Hafta:)


Bu haftada hummalı çalışmalar devam ediyor. Hızlı bir şekilde bebek odası ve eşyaları ile ilgili alışverişler yapılıyor. Zaman yaklaştıkça beni iyice bir heyecan sardı. bu hazırlıklar, hayatımıza yeni bir anlam katacak olan mucizem için:)

Bu dönemdeki en zor şeyin bebeğe isim koymak olduğunu karar verdim. Herşey bir şekilde oluyor ama isim işte o en zoru :)  Bade ile başlayan isim denemelerimiz Melis ile devame etti ve  şuan en son kararımız  ELA... Aslında çok özel bir anlamı olsun istedim.Allah'ın mucuzesi, hediyesi gibi. Bu anlamda tek isim var. Oda Ecrin. Zor bir isim. Biz teleffuzu kolay olan, kısa ve sade isimler üzerinde durduk. Ela'yı duyduğuM ilk anda için ısındı. Hal böyle olunca Ela isminde takılıp kaldık:)

Bu hafta kasılmalarım da artmaya başladı. Adı, Braxton - Hicks kasılmalarıymış yani hazırlayıcı kasılmalar.... Ehh bu kasılmalar artmaya başladıkça artık sayılı haftalar kaldığını hissediyorum. Heyecan artıyor:)

Ama hala hastane çantam hazır değil:) oooff elim hiç gitmiyor onu hazırlamaya. Her yerde bin tane şey yazıyor. Bense sadece gerekli olanların dışında bir şey almak istemiyorum....

3 yorum:

  1. bence ilk aklına takılan isim en güzeli :))Ela

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Ela. Ecrin çok duyuyorum son dönemde, Ela çok hoş, naif ve kibar bir isim, ben de düşünmüştüm bir ara.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim :) Ela bebek adına:)

    YanıtlaSil