29 Eylül 2012 Cumartesi

31. ve 32. Haftalar :)


Hızlı geçen haftalar:) Bu iki haftamda öyle hızlı geçti ki anlatamam. Hafta içi çalışınca tüm işler hafta sonuna kalıyor.

Geçen haftalar da Masko'dan içime sinen güzel bir bebek odası takımını aldık. Aslında dışarıdan bakıldığında tüm modeller birbirine aynı, aralarındaki farklar ise fiyat ve kalite. Fiyatlar 2.000 TL'den 7.000 TL'ye kadar çıkıyor. 7-8 mağaza gezdikten sonra hepsinin aşağı yukarı aynı olduğunu görünce Stylewood, Yıldızlar ve Bebishroom mağazası arasında kaldık.


Stylewood, %100 doğal ahşaptan tasarlanmış mobilyaları satıyor. Çok güzel ve çok sade. Beğendiğim bir kaç modeli sizinle paylaşıyorum. Siteyi de ekledim. Belki size fikir verir. Fiyatlar 6.000 TL'den başlıyor.

http://www.stylewood.net/?link=product&kat=456&UrunNo=&Pg=page






Yıldızlar' da güzel bir mağaza ama internet sitesi yapım aşamasında o yüzden sizlere örnek modeler gösteremiyorum.

Biz biraz düşündükten sonra Bebishroom'dan alamaya karar verdik. Bizim aldığımız model sitede yok o yüzden sizinle paylaşamıyorum ama en azından size diğer modellerden bir kaç tane göstermek istedim.

http://www.bebishroom.com/urunler/liste/bebek_odalari#urun_listesi





Bebek arabası derken bebek odası kızımın her şeyi hızlı bir şekilde hallolmaya başladı. Artık hayatımıza girecek 3. kişiyi daha bir heyecanla beklemeye başladık:) Zaman azalıyor ve bu son iki hafta da karnım iyice büyümeye başladı.

   Hamile pilatesinin etkisi sanırım hareketlerinde henüz bir kısıtlanma yok. Hala çok rahat eğilip ayakkabılarımı bağlayabiliyorum. Bel ağrılarım ara ara oluyor ve ayaklarım hala şişmedi. Şişmemesinde belki tuzu kesmem de etkilidir. Yemeklerin tadına bakamadan tuzu eken ben ve asla tuzdan vazgeçmem derken, tümü ile bıraktım. Bir arkadaşımın fazla tuz bebeğin beynini büyütür demesi benim bir anda bırakmama neden oldu. Kabul ediyorum şaçma bir neden ama konu bebek ve şuan tümü ile bana bağlı bir varlık olunca bencillik edilemiyor. Zaten yediklerim yeterince kısıtlı tuz olsa da olur olmasa da :)

4 yorum:

  1. Selam:)Ne güzel telaşlar bunlar allah ım o günlerime gittim,heyecanlı bekleyiş çok güzel:)
    Bebek odalarını da çok beğendim,mışıl mışıl uyur inşallah meleğiniz:)
    Yine uğrayacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde nasıl heyecanlı bir bekleyiş, sizde yaşadığınız için bilirsiniz:) Bir de sağlıklıca doğsun başka bir şey istemem:)

      Sil
  2. Hepsi harika sağlıkla doğup büyüsün inşallah :)

    YanıtlaSil