24 Ağustos 2012 Cuma

28. Hafta :)


 Kaşınıyorum, kaşınıyorum, kaşınıyorum... Hemde tarif edilmez bir şekilde karnım kaşınıyor. Elim sürekli karnımda. Şirkette önceden doğum yapmış arkadaşlarım beni gödükçe "kaşınma" diye durdurmaya çalışıyorlar. Kaşındıkça çatlarsın diyolar...
  Ben de zaten ergenlik döneminden oluşmuş çatlaklarım var. Bünyem çatlamaya oldukça müsait :( Şu ana kadar hiç yeni çatlaklarım olmadı. Ama asıl süreç şimdi başlıyormuş.
    Doktorum bana Lierac ve Mustela önerdi. Ama çatlayacağın varsa da çatlarsın dedi. O yüzden bu kremlerden almadım.
   Kozmetik ürünlerine fazla fazla para vermeyi sevmiyorum. Bu çatlama olayını o kadar çok arkadaşıma sordum ki çatlamayan bebe yağı ile bile çatlamıyor, çatlayansa hangi marka olursa olsun çatlıyor. Bende bebe yağına badem yağı ve doğal zeytin yağı ekleyip sürüyorum.
   Birde Bodrum dönüşünde zeytin satan bir yere uğradık. oradanda doğal kayısı yağı, susam yağı ve badem yağı aldım. bunlarıda ayrıca karıştırıp sürmeye başladım. Şimdiye kadar düzenli olarak yağlanamsamda bundan sonra biraz daha işi ciddiye almam gerektiğini farkettim. Ama ne kadar yağ sürsemde kaşınmama geçmiyor :(

Bu arada şirkette bazı arkadaşlarım sadece İngiltere de satılan Bio Oil diye bir yağdan bahsetti. Özellikle doğum sonrası çatlaklarada iyi geliyormuş. Geçen aylarda kardeşimde İngiltere gidince hemen aldı sağolsun. Şimdi pek kullanmaya kıyamıyorum, doğum sonrasına sakladım:)

  Tatilin verdiği rahatlama hissi ile haftamız çok çabuk geçti. Asıl koşturmacamız bu haftasonu itibari ile başlıyor, şimdiye kadar bebek arabası ve oda takımı ile ilgili hiç birşey yapmadık. Yok sıcaklar, yok önce tatile gidelim, yok bayram geçsin diye diye Eylül ayına kadar erteledik. Şimdi hızlı bir şekilde bakma ve alma dönemine girdik. Bu aylara kalmamız birazda bizimde rahatlığımızdan kaynaklı sanırım. Bazı arakdaşlarım her şeyi tamamlamışlar bile...

Artık kızımla daha sık konuşmaya başladım. Ehhh yasal olarakta artık bir birey:)  Karnıma bakarak konuştuğum için etrafa karşı biraz komik oluyor ama ben çok mutlu oluyorum:)




8 yorum:

  1. Şirketten arkadaşın değilim ama bende kaşınmaaaa diyorum sana :) ÖyLe çok kaşınırdıki benimde karnım kaşınmaktan uyuyamaz hale geldim birara.
    Allah kolaylıklar versin Kermit. Sağlıkla gelsin kızın

    YanıtlaSil
  2. Dediğin gibi gece bile kaşınıyorum sürekli... Çok teşekkür ederim,hayırlısı ile bir gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de tamamen doğal pardon %99 doğal bir ürün aldım, Burt's Bees belki duymuşsundur, karın çatlak önleyici krem.
    Daha önce Lierac kullandım, 2 tüp bitirdim her gün sürünüyorum bol bol ama kozmetik ürünleri puanlayan bir sitede en az zararlı olan 0-3 arası gruptakilerken, Lierac 4 çıktı, o yüzden bıraktım.
    O krem iyiyse başla biran önce boşver sürün:)

    Ben de 28.e girdim bu arada hala benim de bir sürü şeyim eksik, dert etme, yaparız:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burt2s Bees tavsiyesi için teşekkür ederim. Hiç duymamıştım ama doğal olmasından yanayım :) Bebeği taşımak onun için birşey almaktan daha kolaymış bugün anladım. Bebek arabasını aldık:) en azından bir şeyi tamamlandı:)

      Sil
  4. ben sadece beb yağı kullandım.çook ama çook kaşındım tatlı tatlı ama hiç çatlağım olmmadı..belki moral bulursun..çatlıycam diye düşünme..

    YanıtlaSil
  5. Maşallah size, umarım benimde çatlağım olmaz:)

    YanıtlaSil
  6. böyle yazıları okumak çok hoşuma gidiyor,bilgilendirici de oluyor:)
    sağlıkla bebişinize kavuşursunuz inşallah..
    bebekle konuşmak süper bir durum hep devam edin bence:)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim, sürekli konuşuyorum. eşim bazen bana mı diyorsun kızına mı diyor:) ee artık o da bir birey:)

    YanıtlaSil