16 Ağustos 2012 Perşembe

27. Hafta ve Bodrum :)

    Yaz hamileliğinin en güzel yanı fırsat buldukça denize girmek. Denizi ve yüzmeyi çok severim. Hamileliğimi de bahane edip son kalan yıllık izinlerimi kullanmak için Bodrumdaki evimize geldik:)


Çok şükür ki yüzme konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Bazı arkadaşlarımın hamileliklerinde denizde kramp girdiği icin yüzememişler. Hatırlıyorum ilk denize girdiğim Bozcaada da bana da kramp girmisti. İki büklüm olmustum ama gene de direnerek girmiştim:) Zaten ondan sonrada prenseste alıştı denize girmeme:)

27. Haftam Bodrum da denize girerek ve balık yiyerek geçiriyor. Tabi tatilde olunca uymam gereken diyet programım da 1 haftalığına rafa kalktı. Yarım yağlı yemem gereken peynir ve yoğurt tam yağlı olarak sofra da yerini aldı. Bodrumun domatesi o kadar güzel ki ona eşlik edecek peynirde güzel olmalı dedim:)

Sakin bir hafta geçiriyorum. Geçen haftalarda başlayan bel ağrımı bile bu hafta hissetmedim. Bu haftanın kendimdeki en büyük değişikliği göbek deliğimin belirgin bir şekilde kabarmaya başlaması. Biraz ürkütücü olsa da mucizemin oluşumunu görmek büyüleyici... Bir de kahverengi çizgim aldı başını gidiyor daha nereye kadar devam edecek merak ediyorum:)

4 yorum:

  1. Yüzmek çok iyiymiş hamileyken. İyi tatiller. İyi bayramlar. :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:) sizlerede iyi bayramlar:)

    YanıtlaSil
  3. koştum geldim canım bir solukta bloğuna.güzel paylaşımlar

    YanıtlaSil